Green Peel

Deze behandeling is voor iedere klant die net dat ietsje meer wenst zoals een zachte teint-verfrisser, een verhoogde absorptie van actieve ingredienten of een doeltreffende hydratatie van de huid.

Green peel fresh up  vitaliseert de cellen en werkt regulerend op verstoorde processen van de huid. Het is een ideale behandeling om preventief te werken tegen huidveroudering, verlies van elasticiteit, zelfs als dit nog niet zichtbaar is.

Het is een ideale behandeling om in kuurverband te doen zeker in combinatie met de verzorgingsproducten Dr. med. Schrammek die de behandeling ondersteunen, waardoor u een langdurig effect heeft.

Wat doen de kruiden voor de huid.

Gedurende de speciale massage met de Green Peel wordt de doorbloeding sterk gestimuleerd, waardoor collageen en elastine vezels worden aangemaakt en zo een zichtbare regeneratie van de huid ontstaat en tevens de spankracht verbetert. De celdeling word versneld, waardoor je sneller een mooiere uitziende huid hebt. 

Schrammek 001

Green peel Energy

Dit is een behandeling die haar belofte houdt - ze geeft de huid een energieboost, die onmiddelijk zichtbaar is. Het is een gerichte, intensieve behandeling voor de huid in nood aan regeneratie (beschadige delen van de huid herstellen). Door middel van de Green peel Energy de bloedcirculatie en stofwisseling te stimuleren resulteert dat in een natuurlijke huidverbetering.

Dit is de ideale behandeling voor de huid in nood aan een boost om te regenereren.

De Green peel Energy geeft de huid de natuurlijke energie om cellen te vernieuwen. Deze behandeling is ook uiterst doeltreffend bij beschadigde huid en onzuiverheden, bij littekens en hyperpigmentatie.

De huidteint verbetert en het huidoppervlak word egaler. Ideaal als intensieve behandeling, een aantal keer per jaar.

greenpeel energy 2